گیاهی ترین AnzanDigital فروشگاه
Home / Questions and Answers / Kerala PSC Excise Guard Previous Exam Questions and Answer.

Kerala PSC Excise Guard Previous Exam Questions and Answer.

(1)The first Indian Navy Ship that returned home recently after voyage around the globe is ……………….?
Ans: INS Tarangini

(2)The number of nominated members of Rajya Sabha is?
Ans: 12

(3)The chief election commission appointed by?
Ans: The President

(4)Chipko movement is associated with?
Ans: Protection of environment

(5)Stock exchange in India is regulated by?
Ans: SEBI

(6)Who is the author of India in the new millennium?
Ans: Dr. P.C. Alexander

(7)The highest observatory in the world is situated in?
Ans: India

(8)In our state sandal wood is cultivated at?
Ans: Marayur

(9)All nations have been observing…….every year as no tobacco day?
Ans: 31 May

(10)”Merdeka Cup” is associated with?
Ans: Football

About admin

admin
PSC Hunt is a careers blog, which helps to hunt Education, Worksheets, Syllabus, Careers and Exams.

Check Also

1000 Questions and Answers About Kerala

Here are 1000 questions and answers from history, culture and politics in Kerala. This 1000 questions …

   Leave a Reply