GK 11: General Knowledge Questions and Answers

GK 11 General Knowledge Questions

1. Oncology is the diagnosis and treatment of :
Answer : Cancer

2. The country with highest Newspaper circulation?
Answer : Japan

3. The Indian Bank with over 9000 branches?
Answer : State Bank of India

4. Which is the Land of White Elephants?
Answer : Thailand

5. Kerala Panineeyam was written by :
Answer : A.R. Raja Raja Varma

6. The new name of Ceylon is :
Answer : Sri Lanka

7. Andhra Pradesh was formed in the year :
Answer : 1953

8. The Red Fort was built by :
Answer : Shajahan

9. The Capital of Arunachal Pradesh is :
Answer : Itanagar

10. One Mile is equal to :
Answer : 1.61 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.