GK 13: General Knowledge Questions and Answers

GK 13 General Knowledge Questions

1. The last Viceroy of British India was ………….?
Answer : Lord Mount Batten

2. The disease causing germ of common cold is :
Answer : Virus

3. The super computer that beat Kasparov in 1997?
Answer : Deep Blue

4. ‘Rankjet’ disease effect :
Answer : Cow

5. The sugar present in milk is called :
Answer : Lactose

6. The author of War and Peace :
Answer : Tolstoy

7. Name of the first-tube baby is :
Answer : Louis Brown

8. The particle which is supposed to travel faster than light :
Answer : Tachyon

9. Mercury is a :
Answer : Metal

10. Philately deals with :
Answer : Collection of postage stamps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.