GK 25: General Knowledge Questions and Answers

GK 25 General Knowledge Questions

1. Oru Desathinte Katha the Malayalam novel has been written by :
Answer :  S.K. Pottakkadu

2. The highest mountain peak in India :
Answer :  Godwin Austin

3. Art which place did Budha get enlightment ?
Answer :  Gaya

4. Chanakya’s other name was :
Answer :  Kautilya

5. Gandhi Sagar Dam is on the river :
Answer :  Chambal

6. The only artificial lake in India 1200 metre above sea level :
Answer :  Nakki

7. What does I.F.A stands for :
Answer :  Indian Football Association

8. Rukmani Devi Anudale is related to :
Answer :  Dancing

9. Columbus discovered America in the year :
Answer :  1492

10. The famous Amarnath Shrine is in the state of :
Answer :  Jammu & Kashmir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.